راهنمای انتخاب دامنه برای سایت و وبلاگ و کسب و کار

سعید مقدم
راهنمای انتخاب دامنه برای سایت و وبلاگ و کسب و کار اینترنتی در 13 قدم — ساناست

انتخاب نام دامنه برای سایت یکی از سخت ترین قدم ها برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی است و همواره باعث سردرگمی و تردید در انتخاب مورد مناسب خواهد شد. در این مقاله با راهنمای انتخاب دامنه مناسب برای کسب و کار در خدمت شما خواهیم بود.

 

 

چگونه یک دامنه خوب انتخاب کنیم ؟

در مقاله مراحل ساخت وبسایت، یکی از اصلیترین مراحل انتخاب دامین بود که ذکر شد؛ در این مقاله به طور کامل راجع به انتخاب دامنه مناسب و اصول انتخاب دامین مناسب توضیح خواهیم داد.

انتخاب نام دامنه مناسب برای شرکت شما بسیار مهم است – در نهایت ، نحوه پیدا کردن و یادآوری مخاطبان به شماست.

دامنه سفارشی به وب سایت شما کمک می کند تا در میان مردم متمایز شود و حتی ممکن است SEO  شما را تقویت کند. اما با ثبت بیش از 360 میلیون نام دامنه ، یافتن یک مورد منحصر به فرد دشوار است.

اگر در طوفان مغزی مشکلی دارید یا فکر میکنید همه ایده های نام دامنه شما از قبل استفاده شده اند ، شما تنها نیستید. خوشبختانه چندین مرحله وجود دارد که می توانید برای ساخت بهترین نام دامنه برای کسب و کار یا وبلاگ خود انجام دهید.

 

 

راهنمای انتخاب دامنه برای کسب و کار (اصول انتخاب نام دامنه)

اگر آماده حضور آنلاین برای کسب و کار خود هستید، باید نام دامنه ای را انتخاب کنید که با نام تجاری شما مطابقت داشته باشد. به این ترتیب مشتریان می توانند سایت شما را به راحتی پیدا کرده و به آن اعتماد کنند. چند مرحله وجود دارد که می توانید هنگام انتخاب نام دامنه خود به خاطر بسپارید.

 

1. از پسوند .com استفاده کنید.

شما مطمئناً از وب سایت های بسیاری بازدید کرده اید و این که ببینید محبوب ترین پسوند دامنه .com است کار دشواری نیست، در حالی که سایر گزینه های معتبر یا مشترک شامل .org و .net هستند.

اما گزینه های مختلفی برای دامنه وجود دارد و می توانند از .xyz تا .co تا .cafe تا .pizza باشند. اما مراقب باشید که گزینه غریب تری را انتخاب نکنید ، زیرا ممکن است غیر حرفه ای یا غیر قابل اعتماد باشد.

اگر .com در دسترس است، آن را انتخاب کنید. اگر روی دامنه ای تنظیم شده باشید اما نوع .com آن در دسترس نباشد ، .org ، .net یا .co نیز گزینه های مناسبی هستند.

 

2. کوتاه و ساده نگه دارید.

اگر نام دامنه شما طولانی باشد ، به خاطر سپردن برای افراد دشوارتر خواهد بود که این می تواند به معنای میزان ترافیک کمتری برای شما باشد. WebsiteSetup.org یک نام دامنه خوب را دامنه‌ای  پیشنهاد می کند که طول آن 6 الی 14کاراکتر باشد.

فراتر از آن، نام دامنه کوتاه در صورت دشوار بودن هجی کردن و تلفظ آن مفید نیست، زیرا کاربران هنگام تلاش برای تایپ URL وب سایت شما راه خود را گم می کنند.

 

3. از خط فاصله ، عدد و حروف دابل خودداری کنید.

هر یک از این عناصر مانع دیگری برای کاربران است که سعی دارند فقط برای دسترسی به وب سایت شما اقدام کنند. در ذهن داشتن این کاراکترها مشهود نیست و حروف دابل نیز می تواند نام دامنه را ناموزون و خواندن آن را سخت کند.

ناگفته نماند، همه این عناصر مستعد ابتلا به اشتباه تایپی هستند زیرا کاربران سعی می کنند وب سایت کسب و کار شما را در اینترنت جستجو کنند. اگر وب سایت خود را از طریق دهان به دهان به مشتریان خود به اشتراک می گذارید، انتقال نام دامنه به صورت واضح نیز هنگامی که با خط فاصله، اعداد و همان حروف پشت سر هم درهم باشد، بسیار دشوار است.

 

4. منحصر به فرد ، خاص و برند خود باشید.

با این تفاسیر انتخاب نامی که منحصر به فرد باید و دارای ویژگیهای ذکر شده ما باشد احتمالا کار دشواری خواهد بود؛ اما مطمئناً قابل انجام است.

نام تجاری خود و آنچه را که می فروشید در قسمت جلوی ذهن خود نگه دارید و در محل خود جستجو کنید تا مطمئن شوید نام دامنه شما نیز مخاطبان آنلاین مورد نظر شما را جذب می کند.

 

5. کلمات کلیدی را اضافه کنید.

بدون زیاده روی – به یاد داشته باشید ، ما در اینجا چیزی کوتاه و جذاب می خواهیم – برای کمک به هدایت نام دامنه خود، یک تحقیق درباره کلمات کلیدی انجام دهید.

وقتی کلمات کلیدی را انتخاب می کنید، از افزایش SEO از نام دامنه و نام تجاری خود نیز بهره مند خواهید شد. همانطور که کلمات کلیدی را طوفان فکری می کنید ، به دنبال گزینه هایی با رقابت کم تا متوسط ​​باشید تا فرصتی برای رتبه بندی داشته باشید و مطمئن شوید که کلمات کلیدی برند شما را منعکس می کنند.

 

6. تحقیق خود را انجام دهید.

اطمینان حاصل کنید که دامنه انتخابی شما برای شما اصیل است و از پرداختن به مشکلات حقوقی و فرآیند سختگیرانه یافتن نام دامنه منحصر به فرد و مناسب برای جستجوگرها جلوگیری می کند.

در ایران میتوانید با مراجعه به سایت قوه قضائیه بخش استعلام برند، از وضعیت آن ها مطلع شوید.

 

 

نحوه انتخاب نام دامنه برای وبلاگ

مانند یافتن نام دامنه برای کسب و کار ، انتخاب نام دامنه برای وبلاگ شما نیز مراحل مشابه بسیاری را دنبال می کند. اما از آنجا که مشاغل می توانند بصورت آفلاین شروع به کار کنند، ممکن است شما حتی هنوز نامی برای وبلاگ خود انتخاب نکرده باشید.

خوشبختانه ، این بدان معنی است که شما شانس بیشتری برای یافتن یک نام وبلاگ و نام دامنه دارید که کاملاً مطابقت داشته باشد، اما برای یافتن نام منحصر به فرد باید یکی خلاقیت و دقت بیشتری به خرج دهید.

طبق آمار Blogging.org ، بیش از 500 میلیون وبلاگ در اینترنت وجود دارد. اما ناامید نشوید! در اینجا چند مرحله وجود دارد که به شما کمک می کند نام دامنه مناسب خود را پیدا کنید.

 

1. پسوندهای دامنه را در نظر بگیرید.

همانطور که در بالا گفته شد، .com دامنه برتر دامنه هاست که شما باید در نظر بگیرید. برای یک وبلاگ، ممکن است بخواهید با انتخاب برخی از گزینه های جدیدتر و خلاقانه، خلاقیت به خرج دهید، اما اگر به یک پسوند دامنه کلاسیک و کلاسیک پایبند باشید، یافتن محتوای شما آسان تر است.

اگر می توانید به سراغ .com بروید ، سپس به سایر گزینه های معروف مانند .net یا .co بروید.

 

2. از گزینه های مبهم یا عمومی خودداری کنید.

در حالی که می خواهید یک نام دامنه واضح و به راحتی به خاطر بسپارید، اما همچنین نمی خواهید این نام دامنه آنقدر اساسی باشد که در این ترکیب از بین برود. چیزی را انتخاب کنید که جذاب ، به یاد ماندنی و دارای برند باشد.

 

3. اطمینان حاصل کنید که دامنه شما منحصر به فرد است.

دامنه وبلاگ شما خارج از اینکه فقط تند و به یادماندنی باشد باید منحصر به فرد باشد. اطمینان حاصل کنید که مارک و محتوای شما را نشان می دهد در حالی که از رقبا نیز متمایز است.

 

4. کلمات کلیدی را ثبت کنید.

اگر از همان ابتدا افزایش SEO را می خواهید ، می توانید کلمات کلیدی را در نام دامنه خود وارد کنید.

البته ، مطمئن شوید که این باعث از بین رفتن طول مناسب دامنه ، اصالت یا یکپارچگی برند وبلاگ شما نمی شود، اما اگر کلمات کلیدی وجود دارد که با یکی دو کلمه کوتاه و منحصر به فرد دیگر به خوبی بازی می کند، اضافه کردن آنها به نام دامنه خود را در نظر بگیرید.

 

5. تایپ و تلفظ را آسان کنید.

خوب است که نام وبلاگ شما منحصر به فرد است، اما اگر کسی نمی داند چگونه آن را تلفظ کند یا آن را به عنوان URL تایپ کند ، ممکن است در نتیجه تعداد ترافیک شما آسیب ببیند.

اگر نام دامنه گیج کننده باشد ، به احتمال زیاد کاربران هنگام یافتن وبلاگ شما اشتباه تایپی خواهند داشت و گم می شوند. با انتخاب یک نام دامنه ساده و واضح، این کار را برای آنها آسان کنید و از آسیب رساندن به شماره های ترافیک خود جلوگیری کنید.

 

6. سریع تصمیم بگیرید.

امروز با میلیون ها نام دامنه آنلاین – و هر دقیقه نام های اضافی ثبت می شوند – پس از تصمیم گیری در مورد نام دامنه، در ثبت آن دریغ نکنید و سریعا اقدام کنید.

نام دامنه یک محصول داغ است، اما بسیار مقرون به صرفه. تا زمانی که ایده شما با برند تجاریتان شناخته نشده یا از آن استفاده نشده است، آن را قبل از اینکه از بین برود، بگیرید!

 

 

سرویس پیشنهاد کننده دامنه (اسم ساز دامنه)

انتخاب دامنه کاری سخت است و از مورد اطلاع داریم لذا برای انتخاب دامنه مناسب برای سایت و وبلاگ ابزاری هستند که به صورت خودکار برای شما دامنه پیشنهاد میدهند.

می توانید از طریق نکات بالا برخی از کلمات کلیدی و کلمات مرتبط با مارک را که طوفان فکری کرده اید بردارید و آنها را به یک تولید کننده نام دامنه اضافه کنید ، که از این کلمات و کلمات مرتبط برای ایجاد لیست نام های دامنه موجود استفاده می کند.

 

حتی اگر نام دامنه را دقیقاً از طریق سازنده انتخاب نکنید ، می تواند به شما کمک کند تیم شما نام دامنه ای مناسب برای کسب و کار یا وبلاگ شما پیدا کند. در اینجا برخی از بهترین تولید کنندگان نام دامنه برای امتحان وجود دارد.

 

بهترین سرویسهای پیشنهاد دامنه

سرویسهای دامنه ساز (سرویس اسم ساز یا پیشنهاد دامین) مختلفی وجود دارند که شما را در انتخاب دامین مناسب برای کسب و کار خود راهنمایی میکنند. برخی از بهترین آن ها را در لیست زیر معرفی کرده ایم :

 

سرویس پیشنهاد دامنه Wordoid

اگر یک کلمه دارید که مدام به آن برمی گردید، سعی کنید آن را در Wordoid تایپ کنید، که به شما ایده هایی می دهد که حاوی آن کلمه هستند.

Wordoid همچنین بر دامنه هایی تمرکز دارد که حدود 10 کاراکتر هستند ، اگر در نظر داشته باشید می توانید از 5 تا 15 محدودیت کاراکتر تعیین کنید.

 

سرویس NameMesh

NameMesh  خلاقیت و انعطاف پذیری زیادی در تولید نام دامنه ارائه می دهد، به علاوه نکاتی در مورد حفظ SEO در دامنه شما ارائه می دهد.

اگر یک نام دامنه دارید که روی آن تنظیم شده اید اما از آن استفاده شده است، این نیز گزینه خوبی است که می تواند دامنه را کمی تغییر دهد تا ایده آل مورد نظر شما حفظ شود و در عین حال منحصر به فرد باشد.

 

سرویس Nameboy

Nameboy  قدیمی ترین تولید کننده دامنه در اینترنت، یک منبع معتبر و محبوب برای یافتن نام دامنه اصلی است.

یک یا دو کلمه کلیدی را وارد کنید و سرویس نیم‌بوی لیستی از گزینه های منحصر به فرد برای انتخاب را به شما ارائه می دهد.

Nameboyهمچنین ژنراتورهای خاصی برای نام های وبلاگ، نام های تجاری و نام های تجاری و غیره دارد که همه آنها می توانند دست در دست هم با جستجوی شما برای نام دامنه کار کنند.

 

تولید کننده دامین IsItWP

تولید کننده نام دامنه IsItWP ابزاری ساده ، ساده و سریع است که به شما کمک می کند نام تجاری و کلمات کلیدی را به یک نام دامنه منحصر به فرد و موثر تبدیل کنید.

 

سرویس جستجو دامین Instant Domain Search

جستجوی دامنه فوری گزینه دیگری برای استفاده آسان است که با تایپ کردن شروع به تولید ایده می کند. این تولید کننده دامنه دامنه های موجود و همچنین گزینه هایی را که برای فروش در دسترس هستند نشان می دهد.

 

 

با انتخاب نام دامنه کامل، هویت مارک را ایجاد کنید

ممکن است نام دامنه شما در طرح بزرگ ایجاد یک وب سایت جزئی جزئی باشد ، اما بلافاصله تجارت شما را برای مشتریان یا مخاطبان بالقوه منعکس می کند.

اگر طولانی یا گیج کننده باشد ، بسیاری از افراد هرگز نمی توانند سایت کسب و کار یا وبلاگ شما را پیدا کنند. اگر نام دامنه شما با نام تجاری شما مطابقت نداشته باشد یا حداقل با آن تکمیل شود ، می تواند غیرحرفه ای یا حتی هرزنامه باشد.

در سمت مقابل ، یک نام دامنه کاملاً تحقیق شده و تفکر شده می تواند رتبه شما را در نتایج موتور جستجو افزایش دهد و تصور روشنی از انتظارات مخاطبان برای بازدید از سایت شما را در اختیار مخاطبان قرار دهد. به همین ترتیب ، مهم است که زمانی را صرف پیدا کردن نام دامنه ای کنید که مناسب شما باشد.